Aktuális hírek

Minden szerdán 20,00 órától közösen tornázunk az Arénában.  Online is gyakorolhatsz velem bármikor!

Újdonság: A Kombinált bérlettel online és a teremben is tudsz tornázni!

Online hétfőn 19,00 órától vagy felvételről bármikor tudsz velem tornázni.

 Ha már elvégezted a betanító tanfolyamont ONLINE is tudsz velem gyakorolni a lentiek szerint. 

A gyakorló órákra csak első alkalommal kell bejelentkezni, a 4 órás tanfolyam elvégzése feltétel.


Órarend

A 4 órás tanfolyam  elvégzése alapfeltétele a gyakorló órán való részvételnek. A tanfolyam díja: 23.000,- Ft/fő, 40.000,- Ft/pár. A gyakorló órákra csak a  tanfolyamot végzettek jöhetnek!

1. Ha szeretnél tornázni a csoportban,  a gyakorló óra díja 2800,-Ft/ alkalom vagy bérlettel 18000, Ft/10 alkalom. Polifoamot és takarót - ami körbeéri a hasad - kérlek hozz magaddal. A tornát cipő nélkül végezzük, meleg zoknit vagy mamuszt ajánlatos felvenni.

Ha szeretnél résztvenni az ONLINE tornán mindössze annyi teendőd hogy:

1. Csatlakozol az Aviva online gyakolró óra - Dollival nevű zárt facebook csoporthoz, válaszolsz a kérdésekre. Ez fontos mert különben nem tudsz bekerülni a csoportba!

2. Ha nem jártál még nálam személyesen, vagy online, kérlek az óra előtt írj egy üzenetet kinél tanultál be és hogy pontosan mi a célod a tornával.

3/A. Utalod az óra vagy a bérlet árát! Az online gyakorlás díja 2800.- forint / alkalom 

3/B Van lehetőség bérletet vásárolni: 18000.-forint  amivel 60 napig elérhető számodra a felület és bármikor tornázhatsz, akkor is ha az online időpontban éppen nem tudsz jelen lenni!

3/C  ÚJDONSÁG! Kombinált bérletet  is válthatsz ha a teremben és otthonról online is szeretnél tornázni. Online Aviva bérlet + 8 alkalom teremben 60 napig használható.  Az ára: 21000,-Ft.

Fizetni átutalással tudsz a 10404247-92077300-01690000 bankszámlaszámra Jécsák Dolli névre, 

vagy a weboldalon - tedd be a kosárba és bankkártyával Barionon keresztül.

A gyakorló órán rövid bemelegítés után az Egyszerű Módszer 18 alapgyakorlatát végezzük majd váltva Ovulációt támogató vagy Gátizom erősító gyakorlatokat végzünk a végén kis relaxációval fokozzunk a testi-lelki hatást! Utalást követően kérlek jelezd felém milyen névre és címre állíthatom ki a számlát. (Kérlek ezt ne hagyd ki mert az online számlázás miatt csak így tudom a számládat kiállítani)

Várlak szeretettel!

Jécsák Dolli Hivatalos Aviva módszer oktató

A bérlet vásárlást csak akkor indítsd el ha elvégezted már a 4 órás betanító tanfolyamot. Ha még nem voltál, válassz egy időpontot és jelentkezz be a weboldalon keresztül bármelyik tanfolyamra

Bejelentkezés

Kérlek, írd meg melyik időpontra jelentkezel és egy pár szót arról, hogy mit szeretnél elérni a módszer segítségével.Levelére 3 napon belül mindig válaszolok, a választ nézze meg a spam mappában is.