Aktuális hírek

Szerdánként újra tartok gyakorló órát személyesen teremben is! 

2021 .09. 13-tól  szerdánként 20,00 órától az Érd Arénában tudsz velem gyakorolni. ( Érd, Velencei út 39-41.)

 Ha már elvégezted a betanító tanfolyamont ONLINE is tudsz velem gyakorolni a lentiek szerint. A bérlet  kombinálható a személyes és online órákon is felhasználható.

A gyakorló órákra csak első alkalommal órától kell bejelentkezni, a 4 órás tanfolyam elvégzése feltétel.


Órarend

A 4 órás tanfolyam  elvégzése alapfeltétele a gyakorló órán való részvételnek. A tanfolyam díja: 15.000,- Ft/fő, 25.000,- Ft/pár.  Az alaptanfolyam elvégzése a gyakorlatok otthoni, saját felelősségre történő végzésére, Aviva gyakorló órákon való részvételre jogosít fel. Az Aviva Módszer oktatására nem. 

A gyakorló órákra csak a  tanfolyamot végzettek jöhetnek. A gyakorló óra díja 1500,-Ft/ alkalom vagy bérlettel 1200,-Ft/alkalom. Polifoamot és takarót - ami körbeéri a hasad - kérlek hozz magaddal. A tornát cipő nélkül végezzük, meleg zoknit vagy mamuszt ajánlatos felvenni.

Ha szeretnél résztvenni az ONLINE tornán mindössze annyi teendőd hogy:

1. Csatlakozol az Avivadoll nevű zárt facebook csoporthoz, válaszolsz a kérdésekre.

2. Ha nem jártál még nálam személyesen, vagy online, kérlek az óra előtt írj egy üzenetet kinél tanultál be és hogy pontosan mi a célod a tornával ????.

3. Utalod az óra vagy a bérlet árát! A gyakorló órák díja 1500.- forint / alkalom amivel 3 napig elérheted a tornát.

Van lehetőség bérletet vásárolni:10 alkalmas 12000.-forint/ amivel 60 napig elérhető számodra a felület és bármikor tornázhatsz, akkor is ha az online időpontban éppen nem tudsz jelen lenni!

Fizetni átutalással tudsz a 10404247-92077300-01690000 bankszámlaszámra Jécsák Dolli névre, 

vagy a weboldalon - tedd be a kosárba és bankkártyával Barionon keresztül.

A gyakorló órán rövid bemelegítés után az Egyszerű Módszer 18 alapgyakorlatát végezzük majd váltva Ovulációt támogató vagy Gátizom erősító gyakorlatokat végzünk a végén kis relaxációval fokozzunk a testi-lelki hatást! Utalást követően kérlek jelezd felém milyen névre és címre állíthatom ki a számlát. (Kérlek ezt ne hagyd ki mert az online számlázás miatt csak így tudom a számládat kiállítani)Várlak szeretettel!

Jécsák Dolli Aviva módszer oktató

A bérlet vásárlást csak akkor indítsd el ha elvégezted már a 4 órás betanító tanfolyamot. Ha még nem voltál, válassz egy időpontot és jelentkezz be a weboldalon keresztül bármelyik tanfolyamra

Bejelentkezés

Kérlek, írd meg melyik időpontra jelentkezel és egy pár szót arról, hogy mit szeretnél elérni a módszer segítségével.Levelére 3 napon belül mindig válaszolok, a választ nézze meg a spam mappában is.