"Dolli! Ez a torna maga a csoda!! - írta Anna amikor 6 hét után megfogant

  • 2021-03-09 19:35:28
  • by M. Anna
  • in A baba témán túl szerettem volna rendbe tenni a fájdalmas és hosszú ciklusomat.
  • 0 views

Tavaly júliusban kaptam ezt a levelet: "Ez a torna maga a CSODA!!!Egy hónapnyi torna, mindennapi 10 perc gyakorlat és a gyógyteák után kismama lettem, pedig nem is álltunk rá még a témára,bár nem tettünk ellene..Most kihagytam pár gyakorlatot, amire konkrétan írta, hogy nem szabad, de majd hétfőn megbeszéljük, mit lehet pontosan..( 7. hetet töltöttem..)"

Most pedig megszületett Panna és anyukája megírta a történetét, fogadjátok sok örömmel, lelkesedéseteket növelje:

"Szerettem volna megosztani a mi történetünket, hogyan segített legkisebb Lányunkhoz az Aviva torna.Mivel a Nagytesók viszonylan nehezen (1-1év) akartak megfoganni, nyár elején elvégeztem az Aviva alaptanfolyamát. A baba témán kívül szerettem volna rendbe tenni a rendszertelen, sokszor hosszú, fájdalmas ciklusomat és megtámogatni az alacsony progeszteron szintemet..

Heti 2x jártam a gyakorló órákra, otthon naponta végeztem a progeszteron szintet emelő  gyakorlatokat és iszogattam a ciklusra  ható gyógyteákat. Dolli legalább 3 hónap tornát javasolt, mielőtt nekiláttunk újra a babaprojektnek. Kb 6 hét torna után, kezdtem magam furán, rosszul érezni, aztán a 2 csík jelezte, hogy nem véletlenül.. Maga volt a csoda, hogy ez a torna milyen hatékonyan, gyorsan segít, el sem akartam hinni, amíg a saját bőrömön meg nem tapasztaltam..

A 12. hétig csináltam itthon a kismamáknak javasolt gyakorlatokat.

Február közepen megszületett Panka baba a család és nagytesók óriási örömére!

Végtelenül hálásak vagyunk a tornáért! ❤

Mindenkinek szeretettel ajánlom!!

Anna és Panka