Pár hónap múlva boldogan távoztam a nőgyógyásztól!

  • 2020-04-19 17:19:19
  • by L.Sz
  • in Nehéznek tűnt a teherbeesés
  • 4782 views

A lenti levél írója tavaly ilyenkor még velünk tornázott tele reményekkel és óriási kitartással.  Most újra kezdi a  tornázást de már a szülés utáni regeneráció a cél!

"A világ egyik legboldogabb embere vagyok, megszületett a csodálatos kisfiúnk. Biztos vagyok abban, hogy az Aviva módszer jelentősen hozzájárult a családalapításunkhoz.

6 évvel ezelőtt ismertem meg az aviva koncepciót, akkor a női ciklus beállítása volt a cél, ami szinte hetek alatt meg is történt. Ekkor meg is született bennem az elhatározás arra vonatkozóan, hogy gyermekvállalás előtt mindenképp tornázni fogok. Így is történt, és így találtam Dolli éppen Rád!

Hetente 2 alkalommal végeztem a gyakorlatokat, amikor csak tehettem, mentem a gyakorló órákra, nekem sokat jelentett a bátorításod és a kellemes társaság. Az igazat megvallva, 38 évesen, pajzsimirigy alulműködéssel nehéznek tűnt a teherbeesés, de pár hónap elteltével észleltem pozitív változásokat a testemben és ismét pár hónap múlva boldogan távoztam a nőgyógyásztól, aki megerősítette várandósságomat. A tornát folytattam ameddig csak lehetett  és büszkén mondhatom, hogy a várandósság egész ideje alatt remekül éreztem magam és végig minden rendben ment, majd december 18-án megszületett a kisfiúnk, természetes módon, tökéletesen egészségesen.

Mind a saját tapasztalatom, mind a rengeteg sikertörténet alapján amit másoktól hallottam, szívből ajánlom a tornát mindenkinek aki szeretne tenni a nőisége, egészsége megőrzése, visszanyerése érdekében és aki gyermekre vágyik.

Köszönöm Dolli, Köszönöm Aviva

L.Sz.