Az Aviva Módszer

Hormonális hatású gimnasztikai torna ami a hormonháztartás helyreállításával elindítja a test öngyógyító mechanizmusait.

Ezen gyakorlatok segítségével, természetes módszerrel, pusztán saját belső erő mozgósításával elérhető a gyógyulás, a hormonrendszer harmonikus működése és a természetes fogantatás.

Több mint 20  éve gyakorolják ezt a módszert hazánkban és több országban eredményesen. 2015 óta az Érd Arénában is elérhető, csatlakozz hozzánk Te is!

Heti 2 x 30 percet tornázz velünk az egészségedért! 

 

service image

Aviva Egyszerű módszer 18 alapgyakorlata

 

Az egyszerű módszer gyakorlatok sorozatából áll, amely öngyógyító eszköz. Az alapja a torna egészének, amely erőteljesebb vér- és energiakeringést hoz létre a kismedencei részben, az alhasi zónában. A külső és belső izmok mozgatásával jelentősen megváltozik a szervezet hormonális állapota.

Az alhasi, a belső hasizmok, gátizmok és a farizmok mozgatásával éri el ezt a hatást, amely visszahat a központi hormonális működést szabályozó, hipofízisre.

A kiegyensúlyozott hormonálisműködés biztosítja az alkotó energia szintet, a kreativitást, a hangulatot, az egészséges emésztést, fokozódik az örömhormonok emelkedése.

Közben helyre áll az alhas energetikai egyensúlya is, oldódnak a felhalmozódott feszültségek, és a nőiesség lelki megélése is könnyebbé válik.

Ezen gyakorlatok segítségével, természetes módszerrel, pusztán saját belső erő mozgósításával érhető el a gyógyulás, a hormonrendszer harmonikus működése.

Az „egyszerű módszer” 40 perc alatt végezhető el, 18 gyakorlatból áll.

Az alapgyakorlatok eredményesek a FÉRFI PROBLÉMÁK megelőzésében is, vagy természetes úton orvosolhatók a potenciazavarok, a prosztataproblémák, sőt a gyermekáldásban gyakran problémának bizonyuló spermium életképesség is növelhető vele. A II. kötetben található "Gyakorlatok Férfiaknak" mozgás sorral kiegészítve fokozható a férfi nemi mirígyek harmonikus működése.

service image     Hogyan kezdj hozzá

Az AVIVA módszer 18 alap gyakorlatát és a rövidített módszert egy 4 órás betanuló Aviva tanfolyam keretében sajátíthatod el. A tanfolyamon foglalkozunk a nőgyógyászati problémák és az életmód összefüggéseivel a betegségek lelki okaival is.  Beszélünk arról, hogy a hétköznapokban hogyan, mivel támogathatod szervezetedet az egészség megőrzésben vagy gyógyulással, termékenység fokozással kapcsolatos céljaid elérésében. Szó esik többek között például a helyes táplálkozás, testtartás, légzés fontosságáról női vonatkozásban. Ezeken felül még további hasznos ismeretekre tehetsz szert, melyekkel rövidtávon a gyakorlatok hatását fokozhatod a gyorsabb eredmény elérése céljából, hosszútávon a tudatos egészségmegőrzés fontos részeként alkalmazhatod ismereteidet. Részletek a Bejelentkezés fül alatt

service image     Hogyan végezd a gyakorlatokat...

A 40 perces gyakorlatsort folyamatosan kell végezni, pihenés nélkül a gyakorlatokat, fáradtság esetében helyben kell lépegetni hosszabb időn át, nem szabad leülni vagy lefeküdni.
– A gyakorlatok végzése idején legyen a test vékony anyaggal takarva még nyáron is, főleg csípőtől lefelé ajánlatos a meleg ruha, zokni.
– A gyakorlatok elvégzése után nem ajánlatos lefürödni mert közömbösíti az energetikai hatását.  Tanácsos fürdőkesztyűt használni (frottírozni) 36 órán át.
– A gyakorlat befejezése után meleg ruhát kell felvenni, és relaxálni, phenni 20 percen keresztül.
benefit of yoga – Nem szabad összekapcsolni ennek a módszernek a gyakorlatait más módszer gyakorlataival, vagy más mindennapos cselekvéssel.
– A gyakorlatnak serkentő hatása van, ezért nem ajánlatos elalvás előtt végezni.
– A gyakorlatok mérséklik az étvágyat egy-két nap alatt, ezért hatékonyak súlytöbblet esetén is.
– Derék-és hátfájás esetén, valamint erős fáradtság esetén az összes gyakorlatot szökdelés, sasszézás, hirtelen mozdulatok nélkül végezzük.
– Azokon a napokon, amikor a gyakorlatokat végezzük, sok meleg italt kell inni, és érdemes korán lefeküdni.

service image     Mikor nem javasoljuk a módszert?

- olyan esetben, amikor a szakorvos nem javasolja a testmozgást

- rosszindulatú medencei daganatos megbetegedések esetén

- Tályogos méh vagy hüvelygyulladás esetén.

- Endometriózis egyes eseteiben