AVIVA Módszer Tudományos Kutatás 

2019-ben kezdődik el az Aviva Módszer tudományos kutatása. Ez egy mérföldkő az Aviva Módszer történetében, hiszen orvosilag és tudományosan is szeretné ez a kutatás alátámasztani és bizonyítani a Módszer általunk már sokat tapasztalt jótékony hatásait. A KUTATÁS CÉLJA  az Aviva Torna hatásának megfigyelése és lejegyzése a PMS-szindróma (premenstruális szindróma) és a fájdalmas menstruáció okozta panaszokra.

Ha szeretnél részt venni a kutatásban, kövesd az alábbi lépéseket vagy érdeklődj nálam telefonon vagy e-mailben.

Ha felkeltette érdeklődésed a kutatás, látogasd meg Dr. Kovács Zoltán szülész- nőgyógyász honlapját, ide kattintva éred el.  

Amennyiben már eldöntötted, hogy szeretnél a kutatásban részt venni, kérjük töltsd ki a Részvételi szándék jelzése kérdőívet, amit IDE KATTINTVA érsz el.

Az általános tájékoztatót megtalálod az avivamodszer.hu honlapon itt.

Ha úgy döntesz, hogy részt veszel a kutatásban olyan módon, hogy a kérdőívek kitöltése mellett az ultrahangos méréseket is vállalod, akkor az alábbi bérlet konstrukciót tudod igénybe venni:

10 hétig felhasználható, 16 alkalmas bérlet (az Aviva Alapítvány elkészíti), amelynek ára 1.700Ft x 16 alkalom=27.200 Ft. Ennek 50%-át az AVIVA Alapítvány részvételi támogatásként megtéríti a résztvevő számára, amennyiben teljesíti az önkéntes vállalásait, vagyis a kutatásban való részvétel sikeres lezárultával fizeti ki a résztvevőnek. Így a 16 alkalmas bérlet a résztvevő számára összesen csak 13.600 Ft-ba kerül majd.

Ehhez szükséges, hogy az Aviva Módszer oktató vállalja a kutatásban résztvevő hölgy adatainak felvételét és minden egyes gyakorló órán való részvételét igazolja, amelyet egy az Aviva Alapítvány által elkészített nyomtatványon tud vezetni. A kutatásban résztvevőnek 10 hét alatt fel kell használnia a 16 alkalmas bérletet, abból maximum 3 alkalmat mulaszthat (belekalkuláltuk a menstruáció alatti szünetet). Ha az adott résztvevőre vonatkozó kutatási idő lezárult, az oktatónak el kell juttatnia a nyomtatványt az Aviva Alapítványhoz (beszkennelve vagy lefotózva, amikor az utolsó gyakorló órát is lejárta, vagy lejárt a 16 alkalom, vagy a 10 hét felhasználási idő, később pedig valósan is, hogy azokat a kutatási anyagokhoz tudjuk csatolni.)

 

Várjuk visszajelzésed, hogy része légy Te is a történelemnek! :-)

Ha nem Aviva tornázol  is van lehetőséged az AVIVA Módszer Tudományos Kutatásban részt venni. 

A kutatást Dr. Kovács Zoltán természetes szülész és nőgyógyász szakorvos vezeti, az Aviva Módszer oktatói közösséggel és orvos, ultrahangos kollégáival együtt, egy kutatási csapattal.

 

 KONTROLL CSOPORT TAGOKAT IS KERESÜNK! 

A kontroll csoportban kérdőívek kitöltése történik Aviva torna nélkül 2 hónapig, és egy előre megadott napon nőgyógyászati hüvelyi ultrahang vizsgálat történik kétszer, 30 perces különbséggel. Ez az ultrahang vizsgálat az ország egyik legkorszerűbb gépével történik,  a GE  Voluson E6 UH géppel. Így sokkal részletesebb információkat kapunk az átlagos nőgyógyászati ultrahang vizsgálatokhoz képest, melyeket akár a mindennapokban végeznek. Az ultrahangos mérések után pedig lehetőség van ingyenes nőgyógyászati konzultációra is Dr. Kovács Zoltánnal.

 

Miért jó az Aviva kutatás KONTROLL CSOPORTJÁBAN lenni? 

  1. Ingyenes és részletes nőgyógyászati orvosi konzultációt kapsz.    
  2. Ingyenes és személyre szóló ultrahang vizsgálatot kapsz egy  professzionális géppel. 
  3. Tapasztalt szomatográfus (ultrahang szakértő) vizsgál meg, aki azonnal visszajelez a mérések alapján. 
  4. Olyan kutatásban vehetsz részt, ami egy természetes módszert támaszt alá tudományos érvekkel, ezzel segítesz megismertetni másokat is ezzel az öngyógyítási módszerrel.
    •  A kérdőívek segítségével az önismereted és a testtudati munkád fejlődik. 

 

Kik lehetnek KONTROLL CSOPORT TAGOK? 

 

A VIDEÓKAT is nézd meg: 

A  kutatásról  beszél a kutatás vezetője Dr. Kovács Zoltán orvos: https://youtu.be/Dpe0o5w91cI

Egy a kutatásban már részt vevő hölgy, Judit mondja el tapasztalatait: https://youtu.be/8khPUXVv7AA

Jelentkezésedet várjuk a kontroll csoportba emailen:   avivakutatas@gmail.com